Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Sunt un client nou.
Creează un cont
Informaţii
Informaţii
100 de fotbalisti legendari

100 de fotbalisti legendari

  • Momentan 3.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 3.0/5 (294 voturi)

AutorBogdan Socol

ColecţieDictionare & Enciclopedii

DomeniuDicţionare şi enciclopedii

ISBN: 978-606-668-190-2

Număr de pagini: 400

An apariţie: 2016

Format: 13x20

IN STOC
Preţ librărie: 50.40 RON
Preţ: 40,00 RON
Transport gratuit in 24 de ore pentru comenzi mai mari de 100 de lei!

Editura EuroPress Group

Prefaţă de Andrei Vochin

Pe mulți dintre ei i-a comentat pe viu! Pe alții i-a văzut jucând, iar despre ceilalți a aflat citindu-i pe marii cronicari ai acelor vremuri... Avand în spate o experiență de peste 2000 de meciuri comentate la cel mai înalt nivel, Bogdan Socol a încercat să prezinte, așa cum a fost, viața și cariera a "100 de fotbaliști legendari". Dupa o muncă minuțioasă, migăloasă, dar și foarte frumoasă, comentatorul Digi Sport a reușit să adune în 400 de pagini 100 de povești speciale ale unor oameni care au marcat nu doar istoria fotbalului, dar și a omenirii prin impactul lor. În "100 de fotbaliști legendari", veți afla cum un meci de fotbal i-a salvat viața unui viitor campion mondial, cum cel mai mare atacant italian al tuturor timpurilor se motiva cel mai bine înaintea meciurilor petrecând o noapte întreagă langă niște doamne de companie sau care a fost primul jucător care a făcut o schimbare, fără ca antrenorul să mai aibă vreun cuvânt de spus.

Pe parcursul lecturii acestei cărți, veți ajunge, prin intermediul celor 100 de eroi, din epoca interbelică până în zilele noastre, trecând și prin dramele din preajma celui de-al Doilea Război Mondial, prin comunismul care a obstrucționat atâtea cariere mărețe, prin dictaturile militare din America Latină și prin toată perioada de incertitudini a Războiului Rece. Fotbalul a învins toate problemele, însă, și a mers mai departe cu poveștile sale.

"100 de fotbaliști legendari" îi cinstește așa cum se cuvine și pe cei mai mari jucători români care ne-au marcat existența, Nicolae Dobrin, Ilie Balaci, Gică Hagi, Gică Popescu și Miodrag Belodedici.

Bogdan Socol a „capturat” între coperţile noii sale lucrări 100 de fotbaliști legendari din istoria acestui sport. Nu mă pot aventura să spun că ei sunt cei mai mari, pentru că în orice astfel de anchetă nici un argument nu este mai puternic decât altul. Poate a mai scăpat unul, poate că noi, cei mai vechi, i-am prins și pe alții jucând și i-am văzut pe viu, motiv pentru care am putea spune că au fost mai buni ca alții care au prins un loc în volumul de față. De fapt, nici nu mai contează. Ceea ce va rămâne atunci când veți termina de citit și ultima poveste din acest volum va fi sentimentul acela de prea plin de informație, de plăcută sațietate, pe care orice consumator de sport o dorește. Cu atât mai mult unul care e și el prizonier pe viață în această minunată închisoare a pasiunii numită fotbal. (Andrei Vochin)

Coşul de cumpărături este gol.
Promotia 2+1!
Concurs Ideea Europeană
Concurs