Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Sunt un client nou.
Creează un cont
Informaţii
Informaţii
Access 2007 - Aplicatii economice

Access 2007 - Aplicatii economice

  • Momentan 2.99/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 3.0/5 (1118 voturi)

AutorMihaela Muresan

ColecţiePractic

DomeniuInformatica

ISBN: 978-606-594-075-8

Număr de pagini: 206

An apariţie: 2010

Format: 21x30 cm

IN STOC
Preţ librărie: 27.25 RON
Preţ: 20,44 RON
Transport gratuit in 24 de ore pentru comenzi mai mari de 100 de lei!

Editura Ideea Europeana

Lucrarea Access 2007- Aplicaţii economice propuse şi rezolvate reprezintă un ghid adresat profesioniştilor din domeniul economic pentru a deprinde operarea în mediul MS Access 2007 şi pentru a putea utiliza funcţiile acestui sistem de gestiune a bazelor de date în scopul rezolvării rapide a unor probleme curente.

Acest ghid practic reprezintă un instrument util în managementul informaţional şi în formarea competenţelor necesare specialiştilor care evoluează pe o piaţă a muncii deschisă, dar în condiţii concurenţiale sporite. Pe lângă cadrul practic de operare eficientă în acest program, propunerea şi rezolvarea unor aplicaţii economice oferă posibilitatea aplicării cunoştinţelor dobândite, dar şi posibilitatea de a gândi modul de realizare a unei aplicaţii economice, pornind de la cerinţele curente. Creşterea treptată a gradului de dificultate a aplicaţiilor prezentate oferă provocări, dar şi satisfacţii celor care încearcă să dezvolte aplicaţiile propuse.

A rezultat astfel o lucrare închegată care îşi urmăreşte consecvent scopul, şi anume de a oferi o iniţiere în mediul MS Access 2007 şi o perspectivă aplicativă a cunoştinţelor din domeniul bazelor de date articulate pe un specific economic.

Principalele valenţe ale acestei lucrări constau în construirea abilă a unei duble dimensiuni, respectiv informatice şi economice, subliniind faptul că instrumentarul oferit de tehnologiile informaţiei şi comunicaţiei trebuie eficient utilizat în realizarea de aplicaţii conforme cu cerinţele utilizatorilor.

Deşi are un caracter preponderent didactic, ghidul practic se adresează nu numai studenţilor care doresc să-şi dezvolte abilităţi practice de lucru în MS Access, ci şi practicienilor care vor să utilizeze acest sistem de gestiune a bazelor de date în rezolvarea problemelor lor curente. Prin modul de tratare, lucrarea poate fi folosită şi de către cei care se instruiesc ca şi autodidacţi. Mihaela Mureşan, Elena Ilie.

Coşul de cumpărături este gol.
Promotia 2+1!
Concurs Ideea Europeană
Concurs
Cărţi recomandate
Colonia cu demoni
Colonia cu demoni
21,00 RON

Demonii marunti
Demonii marunti
24,53 RON