Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Sunt un client nou.
Creează un cont
Informaţii
Informaţii

Comandă online şi moduri de plată

Comandă online şi moduri de plată

Vă prezentăm in continuare informaţiile de interes privind modul în care puteţi face o comandă online şi efectua plata aferentă pe site-ul nostru. E ştiut că, la ora actuală, cărţile au ajuns foarte scumpe şi, adeseori, dorindu-ţi foarte mult un titlu, nu ţi-l poţi permite din motive financiare. Pentru a te scuti rapid şi eficient de asemenea probleme, te invităm să cumperi rapid şi ieftin cartea dorită. Sistemul de cumparare online este foarte simplu şi accesibil.

 

Cum comand?

Localizarea unui produs se poate face în mai multe feluri:

 • selectând colecţia în meniul din stânga sau autorul în pagina specifică şi apoi titlul dorit
 • produsele pot fi căutate prin:
  • căutare simplă - implică o căutare în functie de un text care poate să apară în cadrul titlului sau în cadrul numelui unui autor, în ISBN sau în descrierea produsului.
  • căutare avansată - implică o căutare în funcţie de mai multe criterii (titlu, autor, an aparitie, ISBN, cuvinte cheie)
   Dacă se apasă butonul 'Caută' şi nu se completează / selectează criteriile, atunci se vor găsi toate titlurile din baza de date

Pentru a cumpăra un produs trebuie:

 1. să am un cont.
  • Pentru aceasta apăsaţi pe butonul Cont nou din partea stângă a paginii.
  • Completaţi formularul de înscriere cu informaţii corecte, necesare atunci când se va livra comanda.
   Menţionăm că datele dumneavoastră vor rămâne strict confidenţiale.
 2. sa fiu logat.
  • dacă aveţi deja un cont la noi, autentificaţi-vă completând adresa de email şi parola pe care le aveţi şi apoi apasati butonul 'Intră'.
  • dacă tocmai aţi creat un cont nou urmând paşii de mai sus, atunci sunteţi deja logat.
 3. să adaug produsul/produsele în coş.
  • Dupa procesul de logare descris mai sus, conţinutul coşului dumneavoastră este disponibil pentru finalizarea comenzii.
 4. să efectuez confirmarea comenzii şi stocarea ei în baza noastră de date.
  • Dupa ce consider că am produsele pe care le doresc în coş, selectez coşul, observ detaliile comenzii mele (ce produse se află în coş) şi, dacă este necesar, modific cantităţile fiecărui produs. Apăs butonul Comandă şi selectez metoda de livrare. Apăs butonul Continuă şi selectez metoda de plată. Apoi apăs butonul Confirmă şi finalizez comanda.

Coşul cu produse (coşul de tip vizitator şi coşul de tip membru):

 • Coş produse vizitator
  Fiecare vizitator va primi un coş de produse temporar, de tip 'Vizitator'. Aceasta le permite vizitatorilor să înregistreze temporar produse în coş. Când vizitatorul părăseşte magazinul online, va dispare şi conţinutul coşului de produse.
 • Coş produse membru
  Fiecare membru al magazinului online care se înregistrează în cont, primeşte un 'coş real de produse'. Aceasta le permite să adauge produse în coş şi să poată reveni altă dată să finalizeze comanda. Toate produsele rămân în coşul lor permanent, până când utilizatorul le va debifa sau şterge, chiar dacă între timp utilizatorul iese din cont, nu mai accesează contul său vreme îndelungată sau accesează contul de pe computere diferite.
 • Informaţii
  Dacă un membru adaugă produse în coşul de produse tip 'Vizitator' şi decide să se înregistreze cu contul său online pentru a utiliza propriul 'coş real de produse', atunci conţinutul din coşul temporar tip 'Vizitator' va fi adăugat automat în 'coşul de membru' .

 

Cum plătesc?

Plata online - in cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata:

 • Editura Ideea Europeana vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.
 • Dupa ce comanda dvs. a fost stocata in site-ul nostru, veti redirectat catre sistemul de plata de la epayment.ro si va trebui sa urmati 2 pasii:
  • Introduceti datele dvs. personale
   Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.
   (Toate tranzactiile au loc intr-un mediu securizat, folosindu-se conexiuni de tip SSL si criptare pe 128 de bytes, furnizate de catre Verisign. De asemenea, in cazul cardurilor emise de catre MasterCard si VISA, procesul de plata se face printr-o interfata securizata Epayment, serverele bancilor emitente fiind de asemenea consultate. Se respecta astfel cele mai drastice reguli de securitate impuse in astfel de situatii).
   Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Fundatia Culturala Ideea Europeana, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Fundatia Culturala Ideea Europeana si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.
   Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand 'Pasul urmator'.
  • Introduceti datele despre credit/debit card:
   Daca ati ales metoda de plata 'Card credit/debit' este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. '3-D Secure' asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, '3-D Secure' este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul '3-D Secure' permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
   Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Plata la livrare - plata se face în sistem ramburs, la primirea coletului, prin Poşta Română sau prin curierat rapid, în funcţie de tipul de livrare ales la efectuarea comenzii.

Plata prin transfer bancar - plata se face prin transfer/virament bancar sau ordin de plată în contul nostru, conform informaţiilor ce vă vor fi furmizate automat în momentul când alegeţi această optiune la efectuarea comenzii.

Coşul de cumpărături este gol.
Promotia 2+1!
Concurs Ideea Europeană
Concurs