Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Sunt un client nou.
Creează un cont
Informaţii
Informaţii

Confidenţialitate

Confidenţialitate

Ne rezervăm dreptul să stocăm informaţiile clienţilor: nume, adresă, email, telefon, cărţi comandate etc. pe termen nedefinit.

Garantăm confidenţialitatea datelor: nu vom furniza nicio informaţie (nume, adrese, comenzi etc.) la terţe părţi.

Datele personale ale clienţilor vor putea fi transmise autorităţilor în drept să verifice legitimitatea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze verificări justificate în baza legii, doar dacă acest lucru va fi solicitat şi în conformitate cu legile în vigoare.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comanda, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Comenzile nu pot fi anulate decât prin telefon, în termen limită de 24 de ore de la data comenzii. Odată facută comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enunţaţi în pagina de comandă şi cu preţurile produselor şi costul transportului afişate în coşul de cumpărături.

Nu garantăm îndeplinirea niciunei comenzi, indiferent de condiţiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. În situaţii excepţionale, este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile, chiar dacă în site este specificat altfel. În situaţii excepţionale, este posibil ca timpul de livrare aferent unei comenzi să nu fie cel specificat în site.

Fundaţia Culturală Ideea Europeană nu se face raspunzătoare pentru colete primite în stare deteriorată datorită proastei manipulări din partea Poştei Române sau a firmei de curierat. Cărţile nu pot fi returnate decât în cazul în care clientul constată defecţiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsă sau desprinse, defecte de tipărire). În acest caz, ne obligăm sa vă returnăm integral contravaloarea imediat ce cartea (cărţile) în cauză ne sunt returnate.

Coşul de cumpărături este gol.
Promotia 2+1!
Concurs Ideea Europeană
Concurs
Cărţi recomandate
Colonia cu demoni
Colonia cu demoni
21,00 RON

Demonii marunti
Demonii marunti
24,53 RON