Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Sunt un client nou.
Creează un cont
Informaţii
Informaţii
Lecturi de serviciu

Lecturi de serviciu

  • Momentan 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 3.0/5 (963 voturi)

AutorIon Cretu

ColecţieIstorie, teorie si critica literara

DomeniuBeletristica

ISBN: 978-973-1925-54-7

Număr de pagini: 264

An apariţie: 2010

Format: 13x20 cm

IN STOC
Preţ librărie: 10.90 RON
Preţ: 10,00 RON
Transport gratuit in 24 de ore pentru comenzi mai mari de 100 de lei!

Editura Ideea Europeana

„Autorul probeaza o excelenta cunoastere a literaturii contemporane din alte tari – autori, carti, problematici, teme etc. - , precum si un mare apetit pentru domenii conexe: premii literare, relatii dintre scriitori, dinamica unora dintre miscarile literare care au marcat secolul trecut. Pe scurt, a spatiului literar in toata complexitatea lui.” (Alexandru Surdu)

„Situat la jumatatea drumului dintre jurnalistica si abordarea academica, imprumutand de la fiecare pozitivele note distinctive, volumul Lecturi de serviciu va constitui, sunt sigur, un punct de atractie pentru cititor.” (Nicolae Gheran)

„Textele alcatuitoare ale volumului imbina in mod convenabil consistenta si altitudinea ideatica,  dar si relevanta instructiva, cu atractivitatea elegant administrata.” (Niculae Barna)

„Ion Cretu este un scriitor care dezvolta in eseurile lui o veritabila strategie a seductiei, punand in joc o inteligenta critica ascutita si multa stiinta de carte (eruditie si experienta a varstelor lecturii) pentru a improspata perceptia asupra unor opere si capodopere despre care totul s-a spus si inca ceva pe deasupra.” (C. Stanescu)

Disponibil si in Format eBook:

www.librariapentrutoti.ro

www.bibliotecaeuropeana.ro

Coşul de cumpărături este gol.
Promotia 2+1!
Concurs Ideea Europeană
Concurs