Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Sunt un client nou.
Creează un cont
Informaţii
Informaţii

Oferta speciala 2+1!

Mara Magda Maftei

Informaţii despre autor:

Mara Magda Maftei s-a nascut la 4 martie 1977 în Galati.

A absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Bucuresti, specializarea limba si literatura engleza - limba si literatura franceza (1996 - 2000). Si-a continuat studiile superioare cu un Master în economie, specializarea Economie si Globalizare, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (oct 2002 – feb 2004). În 2007, obtine titul de doctor în economie, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar în 2009, titlul de doctor în filologie în cadrul Universitatii din Bucuresti.

Actualmente, este doctoranda la Université de Paris la Sorbonne.

Petrece un stagiu de cercetare la New College, Oxford, Marea Britanie (2002) si un stagiu de cercetare la Universitatea Paris Dauphine, Franta (2007). În studentie autoarea a fost mai întâi redactor si apoi redactor-sef la revista Excelsior Cultural (supliment cultural al ziarului România libera), iar din 2001 este colaborator la Contemporanul, Viata româneasca, Steaua, Transilvania etc.

Din 2001 pâna în prezent a ocupat pe rând postul de preparator, asistent si lector universitar în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Începând cu 2008, autoarea este membru asociat al centrului de cercetare CERACC – Université de Paris 3 Sorbonne la Nouvelle.

A publicat peste 100 de articole în reviste de specialitate internationale si nationale si peste 70 de articole ca urmare a participarii la colocvii nationale si internationale.

De asemenea, a publicat pâna acum doua carti de specialitate în calitate de unic autor si este membru în proiecte de cercetare nationale si internationale.

Este casatorita din 2008 cu un profesor universitar francez si au împreuna un copil. Îsi împarte timpul între Paris si Bucuresti.

CV autor (informaţii complete)

 

Cioran si utopia tinerei generatii
Cioran si utopia tinerei generatii
Preţ librărie: 43,60 RON
Preţ: 32,70 RON

Detalii carte Cumpără


Cioran si utopia tinerei generatii
Cioran si utopia tinerei generatii
Preţ librărie: 35,97 RON
Preţ: 26,90 RON

Detalii carte Cumpără

 
Coşul de cumpărături este gol.
Promotia 2+1!
Concurs Ideea Europeană
Concurs