Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Sunt un client nou.
Creează un cont
Informaţii
Informaţii

Recenzii şi comentarii cărţi

Recenzii şi comentarii cărţi
Trairea pe interval scrisă de: Cecilia Dumitrache Data adăugării: joi 30 aprilie, 2015
Trairea pe interval „Trăirea pe interval” este o carte despre emigraţie, este o carte a adevărurilor despre care nu vrem să vorbim de obicei. Trebuie citită cu un ochi privind peste filele cărţii, înspre realitatea aspră din ţară şi altul către viaţa de dincolo de zări, adusă, iată, atât de aproap..

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
Intoarcerea fratelui risipitor scrisă de: Mircea Badut Data adăugării: miercuri 18 martie, 2015
Intoarcerea fratelui risipitor Interpretări, reinterpretări și variațiuni pornind de la pildele biblice s-au tot scrie și, fără-ndoială, se vor mai scrie. Fascinația omului modern (și nu numai) pentru originile miturilor și mai ales pentru învățămintele care ar trebui trase de pe urma lor, l-a făcut să caute mere..

Cotare: 4 din 5 stele [4 din 5 stele]
Intoarcerea fratelui risipitor scrisă de: Mircea Badut Data adăugării: vineri 23 mai, 2014
Intoarcerea fratelui risipitor \"Întoarcerea fratelui risipitor\" – despre geneza prozei omonime şi despre volumaş În urmă cu doi-trei ani am scris o carte împreună cu fiica mea. Lucrurile s-au întâmplat astfel: eu strânsesem câteva proze (ficţiuni şi eseuri apărute într-o cadenţă dezlânată), iar fiica mea..

Cotare: 3 din 5 stele [3 din 5 stele]
Apaosuri scrisă de: Cătălin-Mihai Ștefan Data adăugării: duminic 02 februarie, 2014
Apaosuri Prezentare de Tudor Cristea ...Cătălin-Mihai Ştefan (...) scrie o poezie în care ingenuitatea se îmbină cu ingeniozitatea, abordând, oarecum în maniera Laviniei Bălulescu, poeta promovată de Editura Cartea Românească, dar şi cu ceva din Marin Sorescu, perspectiva naivitaţii jucate a..

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
Apaosuri scrisă de: Cătălin-Mihai Ștefan Data adăugării: smbt 01 februarie, 2014
Apaosuri Articol semnat de Emanuela Ilie După debutul timid cu Muza avatarului (Princeps Edit, Iaşi, 2005), în care îşi distila experienţe de lectură, în aşteptarea a ceea ce numea Cădelniţarea inspirării poetice, douămiistul Cătălin-Mihai Ştefan reapare pe scena liricii ieşene cu un volu..

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
Apaosuri scrisă de: Cătălin-Mihai Ștefan Data adăugării: smbt 01 februarie, 2014
Apaosuri Zbor pe un cal de porţelan, articol de Nicolae Crețu „Copiii” din titlurile celor două cicluri în care este organizat volumul, fie ei „cei mici de la ţară”, fie, pe mai puţine pagini, ceilalţi, „mari de la oraş”, sunt peste tot acolo, în miezul textului, fireşte nu neapăra..

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
Afişează 1 până la 6 (din 21 comentarii) Pagini cu rezultate:  1  2  3  4   înainte »  
Coşul de cumpărături este gol.
Promotia 2+1!
Concurs Ideea Europeană
Concurs